Partners

Vi har en stark övertygelse att det bästa sättet för ett företag att nå sin målgrupp är att i handling bevisa sitt engagemang, och i Good to Greats partnerskap genom ett ”nytänk” och ambitiösa ungdomar för framtiden.

Vi utgår från våra partners behov och hur vi kan skapa affärsnytta. Vi strävar efter att hjälpa våra partners med relationsskapande aktiviteter för befintliga och potentiella målgrupper. Våra partners gör en viktig skillnad för svensk tennis framtid och kan på ett naturligt sätt berätta om sitt engagemang på intressanta mötesplatser där Good to Great är en aktiv part. Vi eftersträvar en äkta, stark och rolig relation tillsammans med våra partners där vi tillsammans skapar möjligheter.

Lundin Petroleum

Lundin Petroleum

”Good to Great gör en viktig insats för många ungdomar i deras passion att nå tennisens världstopp och vi är glada att kunna bidra till denna långsiktiga satsning med att utveckla unga talanger och förhoppningsvis förverkliga deras drömmar. Satsningen stämmer väl överens med de värderingar som Lundin Petroleum står för” säger Ashley Heppenstall, VD

Catella

Catella

Catella är en finansiell rådgivare och kapitalförvaltare med spetskompetens inom fastigheter, räntor och aktier. Vi har en ledande position inom fastighetssektorn och en stark lokal närvaro i Europa med cirka 500 anställda i tolv länder. Catella är ett kunskapsföretag där våra medarbetare är vår viktigaste resurs. För oss är det viktigt att talanger, både unga och äldre, har möjlighet att utvecklas. Vi tror på starka individer och hos oss är det högt i tak för motivera goda initiativ. Hos Catella finns det plats för din idé!


Team Bactiguard

Team Bactiguard

Vi är sedan flera år stolt teamsponsor av tennisakademin Good to Great och har ett eget lag Team Bactiguard. Genom att ge stöd till elitsatsande ungdomar i åldergruppen 16 – 23 år, vill vi bidra till att stärka utvecklingen av blivande tennistalanger i Sverige. Målet är att utveckla spelare till att bli bland de tio högst rankade i världen. Bactiguard vill på så sätt bidra till utvecklingen av tennisspelare på världsnivå samtidigt som vi vill inspirera andra ungdomar att satsa på hälsa och idrott

Bactiguard är ett svenskt medicintekniskt företag med global närvaro, som erbjuder en infektionshämmande lösning som förhindrar vårdrelaterade infektioner orsakade av medicintekniska produkter. Företaget har omkring 70 medarbetare runt om i världen, främst på huvudkontoret i Stockholm och produktionsanläggningen i Malaysia och är noterat på Nasdaq Stockholm.

Team Catella

Team Catella

”Catella är stolt sponsor av svenska tennistalanger i mer än 15 år och vår teamsatsning ”Team Catella” har fostrat världsspelare som Robin Söderling och Joachim ”Pim Pim” Johansson. Vi har arbetat med Good to Great sedan 2012 och har haft ett fantastiskt samarbete med dem. Vi tycker att Good to Great gör en viktig insats med att hjälpa ungdomar i deras passion att nå den absoluta världstoppen och vi är stolta över att vara en del av detta. Vi delar också den värdegrund som Good to Great bygger på och vi ser flera synergier med vårt sätt att jobba. Vårt gemensamma mål är att ta tillbaka svensk tennis till den absoluta världstoppen. Med ett helhetsansvar, där vi kan jobba med tennis, fys och samtidigt ha resurser till att tävla och mäta sig mot de bästa i världen, så känner vi att vi på allvar har möjligheten att etablera oss i världseliten.” säger Ann-Charlotte Svensson, Kommunikationschef Catella


EY

EY

Vi på EY ser Good to Great som ett unikt och spännande idrottskoncept som stämmer väl överens med vårt syfte och våra värderingar. Vi är stolta över att få vara med och stötta framtidens tennisstjärnor och svensk tennis i stort och ser fram emot att följa Team EY på deras resa.

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över. För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.

RICOH

RICOH

”Ricoh hjälper företag att förverkliga sina idéer inom IT och dokumenthantering och har valt stödja Good to Greats initiativ att ge de unga och mest ambitiösa tennisspelarna möjligheten att förverkliga sina drömmar. Sverige har fantastiska traditioner inom tennis och vi känner en glädje om vi kan bidra till att våra spelare tillhör de bästa i världen. Ricoh har ett givande partnerskap med ATP-tennisen i Europa och nu med GtG på samma sätt som vi hoppas att våra kunder har det med oss” säger Magnus Christerson, Marknadsdirektör Ricoh Sverige AB


BMW

BMW

”Tennisens mix av muskelstyrka, teknik, elegans och smidighet ligger vårt varumärke naturligt nära. Efter över ett deceniums engagemang i elitspelarnas närvaro på Stockholm Open känns Good to Great som en naturlig fördjupning av satsningen på svensk tennis. Vi är stolta över att få vara med och stötta framtidens stjärnor med hjälp av dessa eldsjälar” säger Fredrik Ellsäter, Marketing Manager BMW

Mannheimer Swartling

Mannheimer Swartling

“Det är ett spännande initiativ som återspeglar den utveckling vi strävar efter i vår organisation; att genom praktisk träning, stöttande lagarbete, passion till yrket och dedikerad insats utveckla exceptionella individer till Nordens främsta jurister.”


Söderberg & Partners

Söderberg & Partners

Söderberg & Partners vision är att vara den ledande rådgivaren inom försäkringar och finansiella produkter i Sverige, med de bästa lösningarna och de mest kompetenta råden, genom att ständigt förnya och utveckla det traditionella arbetssättet i branschen. Socialt ansvar och engagemang har alltid varit viktigt för Söderberg & Partners och är idag en integrerad del av verksamheten. Samarbetet med Good to Great är en del av detta som förhoppningsvis kan inspirera barn och ungdomar till att förverkliga sina mål och drömmar.

Wilson

Wilson

Chicago-baserade Wilson Sporting Goods Co är ett dotterbolag till Amer Sports och är ett av världens ledande tillverkare av högpresterande sportutrustning, kläder och tillbehör. ”Som världsledande utvecklare av tennisprodukter är vi mycket glada att få stötta GtG som är en av de bästa tennis akademier i världen med våran utrustning. GtG och Wilson delar samma vision att utveckla och stötta tennisspelare som är på väg till toppen och vi är glada över att få vara en del av denna resan” Wilson använder player insights för att utveckla produkter som driver tennisutrustning till nya områden och nivåer. Genom sitt engagemang att skapa produkter som gör det möjligt för idrottare på alla nivåer att prestera sitt bästa, har Wilson förtjänat sin plats som ledare i sportartiklar i över ett sekel.


Asics

Asics

Anima Sana In Corpore Sano betyder “en sund själ i en sund kropp.” Det är en gammal latinsk fras som ASICS namn härstammar från och är fortfarande den grundläggande plattform som varumärket bygger på. Företaget startades i Kobe, Japan, 1949 av Kihachiro Onitsuka och är idag en ledande designer och tillverkare av löparskor, tennisskor, andra sportskor, kläder och tillbehör. Att stötta unga lovande tennistalanger är en viktig del i vår verksamhet.