Vi söker racketservice ansvarig till Catella Arena

Good to Great Tennis Academy startades av Magnus Norman, Nicklas Kulti och Mikael Tillström som alla tre varit rankade bland de bästa i världen inom tennis. Akademins mål är att utveckla tennisspelare från Good to Great samt att förbereda ungdomar för livet på och utanför tennisbanan. Good to Great Tennis Academy tar nu nästa steg i utvecklingen och öppnar 2018 sin egen anläggning, Catella Arena i Danderyd. Arenan innefattar Tennis och Padelbanor, Gym, Fitnesstudio, Sportklinik, övernattningsrum och restaurang.

Nu söker vi en person som ska vara ansvarig för vår racketservice i Catella Arena

Good to Great Tennis Academy öppnar Catella Arena i Mars 2018 och söker därför dig som vill vara med och bygga upp vår racketservice.

För att passa för uppdraget tror vi att du har ett stort driv och tydliga idéer och visioner om hur du vill skapa världens bästa racketservice för våra medlemmar,besökare och akademispelare. Vi lägger stor vikt vid personlighet och söker dig som har hög energi och är en utpräglad serviceperson med stor social förmåga. Du kommer att ha ansvar för vår racketservice samt övriga produkter kopplade till tennis och padelracketar. Produktubildning av övrig personal inom reception och shop samt försäljning av kläder och skor ingår i uppdraget varför det är viktigt att du ligger i framkant gällande produktkännedom. Vi tror att du är van att arbeta strukturerat och skapa ordning samtidigt som du är prestigelös och flexibel för att hitta arbetsformer och lösningar som fungerar för både kunder och personal. Du tycker om att ta ansvar, är handlingskraftig och gillar att verka i en dynamisk miljö.

För rätt person erbjuder vi en unik möjlighet att vara med och utveckla en helt ny anläggning tillsammans med mycket engagerade kollegor inom hela Good to Great Tennis Academy. Du kommer få möjlighet att påverka ditt arbete i mycket hög utsträckning och vi förväntar oss att du gillar att jobba mot högt satta mål och ta såväl egna initiativ till ansvar för helheten.


För mer information om tjänsten, vänligen ta kontakt med:

Mikael Stripple, VD Good to Great Tennis Academy
0705 77 77 81
stripple@goodtogreatworld.com.

PRAKTISK INFORMATION

  • Start och omfattning: Positionen är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse.
  • Sista ansökningsdag: 17/1
  • Din ansökan som ska bestå av CV och personligt brev skickas till stripple@goodtogreatworld.com, ange ”Racketservice” som ämne.