Ny spelare i Team Bactiguard

Tsegai Gebremeskel ingår i Team Bactiguard från 2018

Det svenska medicintekniska bolaget Bactiguard AB är en av de största sponsorerna till Svensk Tennis genom satsningen Team Bactiguard.

Bactiguard möjliggör att Good to Great Team Bactiguard kan träna med ett helhetsupplägg inom tennis, fys, mentorer och ett medicinskt nätverk kopplat till teamet. Spelarna hävdar sig bra internationellt och satsningen innebär att de får träna och tävla i en miljö i världsklass.

Team Bactiguard består av Isac Strömberg, Arslan Temirhanov, Måns Dahlberg, Henrik Bladelius och nytt inför 2018 är att även Tsegai Gebremeskel från tennisklubben SALK ingår i teamet. Spelare från ursprungliga Team Bactiguard som Elias Ymer, Mikael Ymer, Daniel Windahl och Fred Simonsson har alla spelat och representerat Sverige i Davis Cup.

Det känns jättekul att få kunna träna och tävla och ha ett team bakom sig. Att bli utsedd till Team Bactiguard betyder otroligt mycket för mig. Då Bactiguard gör det möjligt för mig att kunna fortsätta utvecklas och tävla internationellt med hjälpen dom ger oss, samtidigt kul att vi är ett team med drivna spelare, tränare och mentorer.” Säger Tsegai Gebremeskel

Möjligheten att identifiera och utveckla några av världens bästa tennisspelare från tidig ålder och samtidigt inspirera andra ungdomar att satsa på hälsa och idrott är målsättningen för den här unika satsningen på svensk tennis. Vi är därför glada över att Team Bactiguard nu utökas med Tsegai, en lovande ung spelare som nu får möjlighet att förverkliga sina drömmar”, förklarar Christian Kinch, VD på Bactiguard

Vi välkomnar Tsegai in i Team Bactiguard.