Så här ser Team Catella ut 2018

Team Catella har fostrat världsspelare som Robin Söderling och Joachim Johansson. På senare år har Team Catella bland annat stöttat Rebecca Peterson, Jacqueline Cabaj Awad, Karl Friberg, Jonas Eriksson Siwertz och Filip Malbasic

Målet var att tjejerna skulle ges möjligheter att slå sig in bland de 50 bästa i världen. Dit har vi inte riktigt nått men samtidigt är bland annat Rebecca Peterson på riktig god väg att etablera sig på Grand Slam nivå och Karl och Jonas gör väl underbyggda framsteg.

”Det betyder såklart jättemycket för mig med stödet från Team Catella. För det första är det ett bra team med många sköna och seriösa människor inblandade. Sen betyder det ekonomiska stödet mycket för mig. Men jag värdesätter också möjligheten att få träna med Good to Great när jag är hemma” säger teamets ambassadör Rebecca Peterson.

Jaqueline går vidare i sin satsning ”Jag vill tacka Good to Great för min tid på akademin. Akademin har hjälpt mig mycket genom åren och jag är oerhört tacksam för allt Team Catella har hjälpt mig med hemma och även stöttat på resor med tränare. Jag önskar Good to Great all lycka i framtiden med nya Catella Arena”

Filip Malbasic börjat ett nytt kapitel i in tenniskarriär och vidare för att studera på college i USA. ”Jag är väldigt tacksam över att ha haft möjligheten att ingå i Team Catella. Utan deras stöd skulle det vara svårt att resa runt på tävlingar och träna på Good to Great. Jag är även tacksam över att Good to Great valde mig att ingå i deras team. Nu börjar ett nytt kapitel för mig i USA med tennis och kommande studier. Jag ser fram emot att börja på college och jag tror det är en grym möjlighet för mig att fortsätta utvecklas både som tennisspelare och person” säger Filip

Nytt för 2018 är att Caijsa Hennemann från Ullevi kommer in i teamet.

”Caijsa har gjort fina Internationella resultat och vi är glada att kunna supporta henne och hennes tränare från Ullevi i Göteborg med att ta nästa steg i utvecklingen” säger Good to Great.

”Jag ser verkligen fram emot samarbetet och tror att detta är den tredje miljö Ullevi och jag gemensamt letat efter för att komma närmare mina mål” säger Caijsa

Cailjsa spelar närmast SALK Open i Sverige innan året drar igång med träning och tävling.

”Spelare med så höga ambitioner som Caijsa har behöver framförallt resa mycket till internationella tävlingar och vi hoppas från Ullevi Tennisklubbs sida att Good to Great kommer bli ett bra tillägg utöver sin bas Caijsa har hos oss här i klubben” säger Kristian Persson ansvarig tränare från Ullevi TK.

”Vi är väldigt glada att kunna stärka Team Catella med ännu en ambitiös och lovande stjärna som Caijsa. Vi hälsar henne välkommen in i Teamet och önskar henne lycka till” säger Catella