Vi söker ansvarig för reception och shop till Catella Arena

Good to Great Tennis Academy startades av Magnus Norman, Nicklas Kulti och Mikael Tillström som alla varit rankade bland de bästa i världen inom tennis. Akademins mål är att utveckla tennisspelare från Good to Great samt att förbereda ungdomar för livet på och utanför tennisbanan. Good to Great Tennis Academy tar nu nästa steg i utvecklingen och öppnar 2018 sin egen anläggning, Catella Arena i Danderyd. Arenan innefattar tennis, padel, gym, fitnesstudio, sportklinik, övernattningsrum och restaurang.

Nu söker vi en person som ska vara ansvarig för reception och shop i Catella Arena. 

Good to Great Tennis Academy öppnar Catella Arena i februari 2018 och söker därför dig som vill vara med och bygga upp vår reception och shop i en helt unik anläggning.

För att passa för uppdraget tror vi att du har ett stort driv, tydliga idéer och visioner om hur du vill skapa världens bästa upplevelse för våra spelare, besökare och medlemmar. Vi lägger stor vikt vid personlighet och söker dig som har hög energi och är en utpräglad serviceperson med stor social förmåga. Du kommer att ha ansvar för övrig personal inom reception och shop, därför är det viktigt att du är en trygg ledare med förmåga att motivera, engagera och följa upp resultat. Vi tror att du är van att arbeta strukturerat och skapa ordning samtidigt som du är prestigelös och flexibel för att hitta arbetsformer och lösningar som fungerar för både kunder och personal. Du tycker om att ta ansvar, är handlingskraftig och gillar att verka i en dynamisk miljö.

Du bör också ha utbildning inom/erfarenhet av ekonomi då en del av rollen innefattar löpande bokföring, lagerinventering etc.

För rätt person erbjuder vi en unik möjlighet att vara med och utveckla en helt ny anläggning tillsammans med mycket engagerade kollegor inom hela Good to Great Tennis Academy. Du kommer få möjlighet att påverka ditt arbete i mycket hög utsträckning och vi förväntar oss att du gillar att jobba mot högt satta mål och ta egna initiativ som påverkar helheten i en positiv riktning.

Det är självklart meriterande med en egen idrottsanknytning och tidigare erfarenhet från verksamhet med idrottsprofil.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta:

Mikael Stripple, VD
0705 77 77 81
stripple@goodtogreatworld.com.

PRAKTISK INFORMATION

  • Start och omfattning: Positionen är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse.
  • Sista ansökningsdag: 6/11
  • Din ansökan ska bestå av CV och personligt brev som skickas till stripple@goodtogreatworld.com, ange ”Ansvarig reception och shop” som ämne.